Hele dagopvang

Stapje voor stapje de wereld ontdekken

Partez Kinderopvang biedt op werkdagen van 7.00 tot 19.00 uur dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Elk kind is bij ons een uniek individu. Wij leren de kinderen de wereld om zich heen te ontdekken. Zij doen dat stapje voor stapje in hun eigen tempo. Onze Pedagogisch medewerkers geven de kinderen de ruimte en begeleiding die zij daarbij nodig hebben. Wij bieden hen een veilige omgeving met structuur en regelmaat en hanteren daarbij een verticale groepsindeling.

kinderdag opvang Partez bso

Rust en regelmaat

Door een vast dagritme weten kinderen wat er gaat gebeuren en voelen zij zich al snel prettig. Zo hebben wij vier eetmomenten, die wij ook als een rustmoment voor de kinderen zien. In de ochtend krijgen de kinderen vers fruit en tussen de middag een warme maaltijd. De andere eetmomentjes zijn voor een koekje en een cracker.

De slaapmomenten proberen wij zoveel mogelijk overeen te laten komen met het thuisritme; daarbij laten wij de kinderen slapen naar behoefte. Op een vaste dag in de week is er peutergym: de kinderen leren op een speelse manier in beweging te zijn. Daarnaast hebben wij bijna elke dag wel een moment van buitenspelen.

Nieuwsgierig naar onze opvang? Maak dan direct een afspraak voor een rondleiding!