Algemene voorwaarden

Voor alle locaties van Partez gelden de algemene voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang. Bekijk hier de algemene voorwaarden Kinderopvang 2017
Daarnaast gelden de volgende aanvullende voorwaarden:

Aanvullende voorwaarden Partez

Ons informatiepakket (reglement) opvangaanbod Partez is een aanvulling op de Algemene voorwaarden voor kinderopvang (Brancheorganisatie kinderopvang). Met het ondertekenen van de overeenkomst verklaar je kennis te hebben genomen van de op deze overeenkomst van toepassing zijnde Algemene Voorwaarden en de geldende voorwaarden zoals opgenomen in ons informatiepakket en deze beide te accepteren.

De volgende Aanvullende voorwaarden zijn per 1 januari 2024 van toepassing voor alle locaties van Partez:

Informatiepakket-reglement-partez 2024

Herroepingsrecht

Je kunt tot 1 maand voor de ingangsdatum de overeenkomst kosteloos annuleren. Vanaf de dag van ondertekening heb je 14 dagen het recht om de overeenkomst zonder opgave van reden per direct te herroepen. Je kunt dit doen via dit modelformulier of door een e-mail te sturen naar kindplanning@partez.nl. Vermeld bij voorkeur in het onderwerp dat het om ‘herroeping van de overeenkomst’ gaat. Je mag zelf bepalen op welke wijze je de overeenkomst wilt herroepen. Zodra wij de herroepingsmelding hebben ontvangen sturen wij jou een bevestiging.

Als de opvang al is gestart binnen deze periode van 14 dagen, dan betaal je wel de dagen die zijn afgenomen.  Na de herroepingstermijn van 14 dagen geldt een opzegtermijn van 1 maand, welke je verplicht bent te betalen. Tijdens de opzegtermijn kan er gewoon gebruik worden gemaakt van de opvang.  

Nog geen gebruik gemaakt van opvang, maar wel al betaald?

Als je de overeenkomst herroept en nog geen gebruik hebt gemaakt van opvang, ontvang je eventuele betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Voor deze terugbetaling zullen wij geen kosten in rekening brengen. De inschrijfkosten worden echter niet aan u terugbetaald.

Wel gebruik gemaakt van opvang?

Als je de overeenkomst herroept en in de periode van de bedenktijd al wel gebruik hebt gemaakt van onze opvang dien je voor de verstrekte opvang wel te betalen.