Over ons

Partez is in 2008 opgericht met als doel kinderen in de leeftijd van 4 – 13 jaar in een sportieve omgeving opvang aan te bieden.

Kinderen kunnen naschooltijd gebruik maken van verschillende sportactiviteiten. In 2013 hebben wij een verticale dagopvang groep geopend.

Wat maakt Partez zo bijzonder,

Wij bieden de kinderen opvang in een verantwoorde, veilige en plezierige omgeving.
Beweging staat bij ons centraal, ieder kind mag en kan bij ons zichzelf zijn.

Buitenschoolse opvang
In 2008 is Partez gestart met buitenschoolse- en kinderopvang. In de gemeente Albrandswaard was een groeiende behoefte aan professionele kinderopvang. Destijds organiseerde Sportcentrum Arshak Body & Budo World al kinderopvang voor sportende ouders. Hun enthousiasme en de behoefte van de inwoners in Rhoon waren aanleiding om dit te professionaliseren.

Kinderopvang
Sinds 2013 hebben wij onze diensten uitgebreid met dagopvang en is er een verticale groep, met kinderen van 0 tm 4 jaar gestart. Gediplomeerde pedagogisch medewerkers bieden de kinderen opvang in een verantwoorde, veilige en plezierige omgeving. Bij ons mag en kan ieder kind zichzelf zijn en wij zullen hen altijd motiveren in hun verdere ontwikkeling.

Sport, spel en plezier
Door ervaring vanuit het sportcentrum weet Partez hoe belangrijk sporten voor kinderen is. Op de buitenschoolse én op de kinderopvang staan sportieve activiteiten centraal.
De grotere kids (4 tm 13 jaar) bieden wij binnen- of buitenshuis diverse sportieve activiteiten aan.
Na schooltijd kunnen zij gebruik maken van verschillende sport- en spelactiviteiten. Daarnaast worden er regelmatig creatieve en culturele workshops aangeboden die het kind stimuleren om te ontdekken wat het leuk vindt.

Ook voor de kleintjes (0 tm 4 jaar) vinden wij lichamelijke beweging belangrijk. Van lekker buiten spelen tot samen dansen en meedoen met peutergym.

PRIJSOPGAVE aanvragen  

RONDLEIDING aanvragen